keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ampiaisia, kikkareita ja leikkejä

Meitsi ja Pörri Tampereella.
Pörri kävi parvekkeella tutkimassa pudonneita lehtiä. Usein se valitsee tarkkaan yhden ja kiikuttaa sen jonnekin sisälle. Niitä sitten löytyy milloin mistäkin. :)

Tällä kertaa Pörri löysi jonkun ötökän, ja tarkemmin katsottuani huomasin, että se oli syyspökerryksissä oleva ampianen. Kävi siinä mielessä, että ei kai se pistänyt Pörriä. Mulla ei ole mitään kyypakkausta tai muutakaan lääkettä ampiaisenpistolle, mutta onneksi se ei pistänyt Pörriä. Kyllä sen olisi muutaman tunnin sisällä varmasti huomannut.

Kaverin kupilla syömässä kesken aterian. :)
Pörri keksi tässä yhtenä päivänä hieman kyseenalaisen leikkikalun, eli omat kikkareensa hiekkalaatikosta. Töistä tullessani katsoin ekaksi, että onko eka vahinko päässyt käymään. Sitten huomasin, että kikkareet olivat hiekkaisia, joten Pörri oli leikkinyt niillä. Ja tietty olohuoneen matolla...:/

Näytin kyllä Pörrille, että mikäs tässä matolla on, mutta eihän sitä voinut komentaakaan. Sehän oli tehnyt ihan oikein laatikkoonsa, mutta sitten ruvennut leikkimään tuotoksillaan. Eihän se sitä tajua, että ei ne ole leikkimistä varten. :)

Meillä meni oikein hyvin Tampereella viime viikonloppuna. Pienen alkumurinan jälkeen Mirri ja Pörri jo leikkivät keskenään ja juoksivat peräkkäin ympäri kämppää. Joten niistä tulee varmastikin hyvät kaverit. Mirri tosin vaikutti välillä kyllästyvän pikku-pörriäisen leikkeihin. Pennulla kun riittää energiaa vähän liikaakin. :)

Hauskin tapaus oli, kun Mirri ja Pörri söivät omista kipoistaan, ja yhtäkkiä Pörri päätti maistaa kaverin kiposta. :D Mirri ei kumma kyllä suuttunut tai ajanut Pörriä pois, vaan antoi sen syödä lohiateriaansa. :)


4 kommenttia:

 1. syksyn lehdet ovat meidänkin kissojemme joka syksyinen ilo. Niitä tullaa esittämään ylpeänä. Kuin suurtakin saalista :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kisun harmiksi pitää kyllä siivota lehdet pois. Noita ampiaisia voi olla enemmänkin. :(

   Poista
 2. Ja nyt kissa keksi että kas, sisäkasveistakin putoilee lehtiä! Nyt on joka puolella asuntoa riepoteltuja chilin lehtiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sei ei sentään syöny niitä lehtiä. Olis tullu kova jano kisulle. :D

   Poista