perjantai 18. lokakuuta 2013

Yöriehumista

Lehtien keskellä parvekkeella.
Pörri on ollut nyt kahtena päivänä yksin kotona. Mitään kepposia se ei ole keksinyt, vaan kaikki on paikoillaan, pöytäliinaa myöten. :) Pörri on myöskin tehnyt asiansa joka kerta laatikkoon. Protestipissaa sängyllä tai sohvalla odotin kyllä, mutta ilmeisesti Pörri on liian siisti siihen. :)

Parvekkeella ollaan käyty jo monta kertaa, mutta kauan siellä ei viihdytä. Ilmeisesti alkaa olla jo hieman liian kylmä, varsinkin, kun Pörri ei ole ikinä ollut ulkona.

Varasin ensi tiistaille eläinlääkärikäynnin rokotusta varten. Netista katsoin, että pennut rokotetaan 12 viikon iässä ensimmäisen kerran. Pörri on nyt 13-viikkoinen.

Ohi ajavat autot kummastuttivat.

Parina yönä on kieltämättä harmittanut Pörrin into saada hepulikohtauksia aina silloin, kun olen mennyt sänkyyn. Lukiessani kirjaa Pörri juoksee makuuhuoneen ja olohuoneen väliä ja välillä tulee sänkyyn leikkimään tai tunkemaan itseään peiton alle. :)

Kun sammutan valon ja yritän saada unen päästä kiinni, Pörri senkuin jatkaa menoaan. Se tulee mun kainalooni hetkeksi kehräämään. Mikäs siinä, mutta sitten se alkaa leikkimään mun kädellä ja yrittää purra. Kun siirrän Pörrin lattialle, noin sekunnin päästä se hyppää takaisin. Komentaminen ei paljon auta. :) Jostain luin, että hyvä keino olisi leikittää kissaa niin paljon ennen nukkumaan menoa, että se ei jaksaisi yöllä riehua.

Tätä keinoa aion kyllä kokeilla. Oveakaan en nykyään saa kiinni, kun asensin hiljattain leuanvetotangon makkarin oveen.Raapimispuu käsittelyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti