tiistai 22. lokakuuta 2013

Eläinlääkärissä

Tänään Pörri kävi ensimmäistä kertaa eläinlääkärillä. Pörri sai ensirokotuksen (kissarutto, kissaflunssa) lisäksi hoidon korvapunkeille. Hoitoon kuului korvien puhdistus ja lääkitys. Pörrin silmät punoittivat jonkun verran. Mainitsin silmien vetistelystä ja diagnoosi oli silmätulehdus. Tämä aiheutti todennäköisesti myös satunnaisen aivastelun.

Korvapunkit ovat kuulemma yleisiä pennuilla ja Pörri on todennäköisesti saanut punkit emoltaan, joka oli ulkokissa ja erittäin hyvä hiirikissa.

Silmätulehdukseen Pörri sai silmätippoja, joita mun pitää antaa pari kertaa päivässä. Luulen, että tälle päivälle oli ihan tarpeeksi Pörrille jännitystä, joten tippojen harjoittelun aloitan vasta huomenna. :)

Saimme eläinlääkäristä mukaamme pentupaketin, johon kuului mm. paketti pennunruokaa ja  kissanpään muotoinen ruokakippo. Kaiken kaikkiaan Pörri sai hyvää hoitoa, joten varmasti menemme kuukauden päästä samalle lääkärille täydennysrokotukseen. :)

Pörri ei aluksi protestoinut edes korvien puhdistusta, mutta lopulta alkoi miukuminen. Tätä kirjoittaessani sitä selvästi kiusaa kuolevat punkit, jotka varmasti kutisevat korvissa. Se ravistelee välillä päätään ja juoksee ihmeissään, kun ei tajua mitä tapahtuu. Voi pientä. :)


1 kommentti: