lauantai 26. lokakuuta 2013

Vessanpönttö tutuksi

Mee pois mun sohvalta

Pörri päätti tässä yhtenä aamuna hypätä vessanpönttöön. Onneksi: 1) satuin olemaan ihan vieressä, joten sain kisun heti pois ja 2) pönttö oli vedetty. :) Etukäpälät kastuivat, mutta muuten Pörri säilyi kuivana. Kun kuivasin sen käpäliä, se vähän miukui. Minä siihen, että kuka käski hypätä pönttöön.

Silmätippojen laitto oli ensin vähän haastavaa. Kissaa on vähän hankala pitää paikoillaan samalla kun yrittää tiputtaa nokareen tuubista kissan silmään. Luonnollisestikaan se ei pidä siitä ollenkaan, mutta onneksi minussa on jonkin verran kissapsykologin virkaa.

Ennen tippojen laittoa annan sen haistella tuubia ja juttelen rauhallisesti. Kun tipat on laitettu, annan aina pari namipalaa erillisestä snacks-pussista, josta annan  vain erityistilanteissa. :) Näillä kikoilla Pörri on antanut laittaa tippoja huomattavasti helpommin.

Korvapunkkilääke on auttanut hyvin, enää Pörri ei rapsuta korviaan läheskään niin paljon. Silmätipatkin ovat tehonneet; silmät ei punoita niin paljon ja aivastelukin on vähentynyt.

Pörri on selvästi vahvistunut näiden kahden viikon aikana, kun se on ollut mulla. Eilen se kiipesi naulakossa olevan kylpytakkini helmasta ihan ylös asti ja laskeutuikin omin avuin.  Pörri syö n. yhden pussin Whiskas Junioria päivässä. Erityisesti jänis tuntuu maistuvan. :) Lisäksi se tykkää Perfect Fit -pentukuivamuonasta sekä Whiskasin kissanmaidosta.

Päästin Pörrin ensi kertaa eilen kurkistaan löylyhuoneeseen, kun olin saunomassa. Lauteiden alla se viihtyi hetken, mutta sitten tuli lähtö, kun heitin löylyä. Enemmän sitä kiinnostaakin kylppärin puolella viemäriin lirisevä vesi.

Kohta lähdetään Pörrin kanssa Tampereelle Mirriä katsomaan. Saa nähdä, miten kisut tällä kertaa tulevat toimeen.


Hiiri saa kyytiä (päivitys: oikea video lisätty)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti