tiistai 15. lokakuuta 2013

Turvaverkon asennusta ja tv:n katselua

Otin muutaman päivän töistä vapaaksi, jotta Pörrin voisi pikkuhiljaa totuttaa siihen, että en ole aina kotona. Eilen olin pariin otteeseen 1-2 tuntia poissa, eikä mitään oltu kämpässä tuhottu. :) Tänään ajattelin käydä patikoimassa, siihen menee parisen tuntia. Töihin menen taas torstaina.

Kiinnitin turvaverkon parvekkeelle, jotta Pörri pääsee vähän haistelemaan ulkoilmaa. Se kävi varovaisesti kurkistamassa parvekkeen ovella, mutta juoksi sitten kiireesti takaisin sisälle. Ohi ajavat autot ja muut äänet olivat vielä ilmeisesti liian pelottavia.

Pörri pärjää kyllä yksinään, kunhan on ruokaa kipossa, hiekat vaihdettu ja riittävästi leluja esillä. Jälkimmäisen tarkoituksena on erityisesti ehkäistä mahdolliset matto- ja sohvavauriot. :)

Viime yönä jouduin takavarikoimaan yhden leluhiiren, joka vikisee joka kerta, kun siihen koskee. Yön pimeinä tunteina tuntui siltä, että Pörri sai sen vikisemään n. 10 kertaa sekunnissa. Lelu palautettiin käyttäjälleen seuraavana aamuna.

Pörri näyttäisi olevan sylikissa, kuten allaoleva kuvakin osoittaa. Yhdessä ollaan sohvalla katsottu jo NHL:ää ja Simpsoneita. :) Liikkuva kiekko erityisesti on hyvin mielenkiintoinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti