lauantai 12. lokakuuta 2013

Kissojen kohtaaminen

Jämijärvellä ennen lähtöä.
Tänään hain kissan Jämijärveltä. Kyseessä on todellinen maalaiskissa, sillä se on ensimmäiset kuukautensa elänyt maatilalla kissojen ja lampaiden keskellä.

Kotimatkalla Missi teki selväksi, että hänestä lähtee myös ääntä. Kisu ei ollut ikinä ollut autossa saati sitten kuljetuslaatikossa.

Ensikohtaaminen Mirri-kissan kanssa oli mielenkiintoinen. Ensin uutta tulokasta katseltiin suojaisesta paikasta, mutta jo alle tunnin sisään Mirri kohtasi Missin nokakkain.

Missi söi todella paljon heti perille päästyään. Se napsi vuoron perään kissanmaitoa ja Whiskas Junioria. Sitten olikin vuoro mennä syömään Mirri-kissan ruokia. Ehkä Missi tykkää aikuisen kissan ruoista enemmän. :)

Ensimmäinen ilta on mennyt aika lailla tarkkailuasemissa. Pikkukisukin on yrittänyt sähistä ja muristakin vähän isommalleen. :D

Missi leimautui meikäläiseen saman tien. Siihen varmasti auttoi se, että se annettiin ensin minun syliini. Lisäksi kotimatkalla kuljetuslaatikko oli pelkääjän paikalla, josta kisu näki minut kuskin paikalla koko ajan.

Hämmästyttävää oli, että mentyäni saunaan Missi oli heti mennyt sohvan taakse piiloon ja huutanut siellä. Kun palasin saunasta, se tuli heti katsomaan ovelle. Muutenkin se seuraa minua ja mun ääntäni joka paikkaan. :)

Huomenna sitten jatkamme lopulliseen määränpäähämme Espooseen. Siellä Missiä odottaa jälleen uudet tutkimusretket oudossa kämpässä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti