sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Jouluvalot kissataloudessa

Lue nyt tässä sitten sanomalehteä.
Pörri keksi uuden leikin, se alkoi yhtenä päivänä noutamaan heittämiäni leluja, ihan kuin koira. :) Varmaan kymmenen kertaa heittelin sille lelua.

Pörrin silmät ovat vetistelleet hyvin vähän viime aikoina. Silloin tällöin se kyllä vielä aivastelee. Toivottavasti flunssa menee ohi, kun se kasvaa ja vahvistuu ja parantaa vastustuskykyään.

Nyt kun joulu lähestyy, laitoin kynttelikköjä ikkunaan. Pörri ei ole niistä ollut kiinnostunut, mutta eilen se yritti näykkiä yhden kynttelikön virtajohtoa. Komensin tietty sitä heti. Toivottavasti ei ala enempää kiinnostumaan johdoista. Ne ovat onneksi paksumpia kuin esim. kännykän laturin johto, joten ei niitä helposti rikki saa.

Harkitsin jouluvaloja olohuoneen ikkunaan, mutta luovuin heti ajatuksesta. Pörri tietty repisi ne alas ja söisi ohuet johdot poikki. Niinpä laitoinkin valot parvekkeelle. Ne sai näppärästi kiinnitettyä kissan turvaverkkoon.

Pörri on viime aikoina ollut taas kiinnostuneempi mun huonekasveista. Tietty, kun heitin sen kissaruohon roskiin, kun se vaan leikki sillä. :) Ei mulla myrkyllisiä kasveja ole, ja se onkin kiinnostunut enemmän multakokkareista, joita se joskus nappaa kasvin juurelta.

Viime viikolla Tampereella käydessäni Pörri ei ollut hirveän kohtelias emäntää kohtaan. Istuimme äitini kanssa vierekkäisissä tuoleissa, ja Pörri oli mun sylissä. Se kävi äidin sylissä kääntymässä, vapautti hieman kaasua ja hyppäsi saman tien takaisin mun syliin. :D Kai se ajatteli, ettei omistajan sylissä parane piereskellä. Oikein ajateltu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti