keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kissaflunssa

Pörrin kanssa oltiin hakemassa täydennysrokotus tänään. Eläinlääkäri sanoi, että oireiden perusteella Pörrilläon kissaflunssa, joka on viruspohjainen. :( Se menee kuten ihmisilläkin, eli on sitkeää sorttia, eiksiihvarsinaista lääkettä ole. Sain kuitenkin pastaa, jota voi antaa ruoan mukana tai sellaisenaan.

Onneksi Pörrillä oireet ovat aika vähäiset, toinen silmä vetistelee ja satunnaisesti aivastelee. Eläinlääkäri sanoikin, että on tärkeää rokottaa Pörri kerran vuodessa, jotta flunssa ei pahene. Tietty tämän suhteen aion noudattaa maalaisjärkeä. Jos kissalla ei vuoden päästä mitään flunssan oireita ole, niin ainakaan sen takia en aio rokotuttaa.

Ostamani kissanruohon tarkoitus ei ole oikein avautunut Pörrille. Ensitöikseen se tiputti ruohorasian keittitasolta juuri imuroidulle lattialle. :) Siirsin rasian lattialle, jossa Pörri alkoikin työstämään ruohoa. Nimittäin repimään sitä juurineen ja leikkimään niillä...Eli taitaa Pörri olla vähän liian lapsellinen vielä syömään kissanruohoa. :)

Pörri on ollut tosi innoissaan uudesta kiipeilypuusta. Siinä roikkuva pallo on kuminauhalla kiinni, ja Pörri saa aikamoista kolinaa sillä aikaiseksi, kun se päästää sen otteestaan irti. Pallo  kolahtaa seuraavan tason puupohjaan. Olenkin teipannut pallon kiinni viime öinä. :)Lentopallotreeniä (pesukone hurisee taustalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti