torstai 12. joulukuuta 2013

JoululahjojaOlut on loppu, osta lisää.
Leikkasin vähän aika sitten Pörrin kynnet ensimmäistä kertaa. Aika show se oli, kun ei kissa oikein tahtonut pysyä aloillaan. :) Lopulta kaikki kynnet tuli leikattua

Täällä Espoossa oli muutaman tunnin ajan tällä viikolla lunta, ja annoin Pörrin mennä parvekkeelle. Tai oikeastaan vähän patistin sitä, eihän se halunnut kylmään mennä. Sen verran se käväisi, että tassunjäljet saatiin lumeen. :) Ei se arastellut kylmää lunta varpaissaan, mutta kääntyi kuitenkin melkein heti takaisin sisälle.

Pörri on nyt ottanut tavakseen melkein joka päivä hakea multakokkareita mun rahapuustani. Yritin jotain esteitä laittaa kasvin eteen, mutta eihän se ole auttanut. Usein joutuu lakaiseen lattiaa, kun tulee töistä.

Kävin eilen jouluostoksilla ja totta kai Pörrillekin piti ostaa. :) Yksi sen lempileluista oli pieni punainen leluhiiri, mutta siitä purkautui naru melkein kokonaan, eikä se enää Pörriä kiinnostanut. Se oli selkeesti harmissaan lelun menetyksestä. Pitihän mun sitten ostaa lisää pikkuhiiriä. Ja rapisevia vielä. :) Lisäksi ostin muovipallon, jossa on kilisevä kello sisällä. Se menee takuuvarmasti jäähylle aina yöksi. ;)

Eilen aamulla olin ilmeisesti hieman unenpöpperössä, kun oikein mikään ei tuntunut pysyvän hyppysissä. Roll on-dödöpurkin tiputin kylppärin lattialla ja meni ihan kissan pään vierestä. Vähän sen jälkeen tiputin keittiössä juomalasin lattialle tuhannen pirstoiksi. Oli tosiaan onni, että kissa ei ollut mun jaloissa pyörimässä, kuten se yleensä on. Jouduin sitten tietty harjaus- ja imurointihommiin ennen töihin lähtöä. Pörri oli lukittava operaation ajaksi kylppäriin, kun sehän olisi halunnut olla mukana sirpaleita siivoamassa. :)2 kommenttia:

  1. Hei! Hieno blogi :) vieläkö se kaivelee kukkaruukkuja? mulla lopettivat kun laitoin tyhjään tuikkuun etikkaa ja sinne mullan päälle, haisee niin pahalle ettei kiinnosta kaivella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun rahapuuni kuoli, ja pienemmästä huonekasvista Pörri ei ole juurikaan kiinnostunut. Rikkaimurilla saa kätevästi siivottua. :)

      Poista