sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Roskisdyykkari

Pilli kevätauringossa mummin tekemässä kissanpedissä.
Pulla innostui tunkeutumaan keittiön roskakaappiin, ja teki siitä saman tien rutiinitoimenpiteensä. Pulla oli levitellyt roskia ympäriinsä kaapin lattialle.

Yritin estää kaapin avaamisen säätämällä kaapinoven saranoita kireämmälle. Ovi oli ollut hieman löysä, joten ajattelin tämän auttavan roskisdyykkariin. No, ei auttanut. Pulla meni silti kaappiin niin kuin ei mitään.

Seuraavaksi laitoin kaksi 6 kg:n käsipainoa oven eteen. Pulla onnistui siirtämään nekin pois tieltään. :/ Laitoin sitten myös yhden tuolin sekä keittiöjakkaran oven eteen - siis käsipainojen lisäksi. No, se vihdoinkin auttoi ongelmaan. Mutta keittiössä alkoi näyttämään aika naurettavalta. Kaapin edessä kauhea kasa tavaraa.

Bongasin sitten netistä lapsiperheille suunnatun tuotteen, joka lukitsee kaapinovet uteliailta käsiltä. Lapsilukko - tai tässä tapauksessa kissalukko - auttoikin hyvin, tosin saranoita mun piti silti vielä säätää. Pelkkä lukko ei Houdinia pysäyttänyt.

Käytiin mökillä viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Vein Pillin ulos valjaissa, ja kaikki menikin hyvin, kunnes muurahainen pisti häntä. Pilli alkoi hyppimään rodeotyyliin ja onnistuikin pääsemään irti toisesta hihnasta. Kaulahihna onneksi pysyi paikoillaan ja onnistuin puhumalla rauhoittelemaan kisun. Itsesuojeluvaistoni sanoi, että "sekoavaa" kissaa ei pidä väkisin yrittää ottaa kiinni. :)1 kommentti:

  1. Meillä on keittiön kaikissa kaapeissa kissalukot, koska Punkku haluaa jatkuvasti tutkia kaappeja. :)

    VastaaPoista