sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Mökkikesä ja leluhiiren hävitys

Pilli luppakorva.
Kesä meni hienosti kissojen kanssa. Mökillä vietettiin yhteensä varmaan kolmisen viikkoa, koska olen edelleen työttömänä. En päästänyt kissoja ulos edes valjaissa yhtä kertaa lukuun ottamatta. Silloinkin käytin vain Pillin ulkona. Kissat eivät ole mitenkään ilmaisseet haluaan ulos, joten olen ajatellut, että voivat olla tyytyväisinä sisällä. 

En ole päästänyt kissoja myöskään vintilla. Iso syy tähän on se, että Pörri löytyi sieltä kuolleena reilut kaksi vuotta sitten.

Kissat ovat todella olleet minulle isona tukena kohta vuoden verran kestäneen työttömyyden aikana. Jos joskus mieli on maassa, niin Pilli ja Pulla järjestävät aina jotain ohjelmaa. Välttämättä en aina siitä ohjelmasta ilahdu, mutta kuitenkin pitävät hyvin mielen virkeänä. :)

Aikaisemmin olen kertonut Pillin kiintymisestä ikivanhaan leluhiireen. No, päätin sitten lopultakin heittää sen roskiin. Aikaisemmin samana päivänä Pilli oli kyllä leikkinyt sillä innokkaasti, mutta siirtyi sitten uudemman hiiren kimppuun. Sen parissa Pilli viihtyikin pitkään. Hellyin kuitenkin ottamaan vanhan hiiren pois roskiksesta. Sehän ei ole mitenkään kissalle vaarallinen, todella rähjäisen näköinen vain. Ajattelin, että leikkiköön nyt sillä siihen asti, kunnes vahingossa sotken sen täysin hajalle. Niin on käynyt joillekin leluhiirille. 

Kyseinen hiiri on 3-4 vuotta vanha, ostin sen aikanaan Pörrille. Kävi siinä mielessä, että olenkohan minä kiintynyt myös tuohon leluun enemmän kuin tahdon myöntääkään. :)


1 kommentti:

  1. Kyllähän kissat sitten kertovat, jos tulee pakottava tarve päästä ulos, onneksi ei ole pakko ulkoiluttaa, jos ei halua.
    Yleensä parhaat lelut on justiin niitä kaikkein rähjäisimpiä, kamalan hankala päästä heittämään niitä pois. Varsinkin, jos niihin sisältyy muistoja.

    VastaaPoista