sunnuntai 21. elokuuta 2016

Uusi sohva ja raapimispuu

Painn jälkeinen lepohetki uudella sohvalla.
Pilli ja Pulla viihtyivät hyvin kesällä maalla. Pulla sai toiselta ulkoilukerraltaan (ks. edellinen kirjoitus) sellaisen kammon, että se on siitä lähtien mennyt piiloon nähdessään valjaat. Pilli on joskus innokkaana ovensuussa kyttäämässä, mutta aika harvoin sekin.
 
Voi hyvin olla, että kissojen sisälläpitämisestä ei tule tulevina kesinäkään ongelmaa, jos kumpikaan kissoista ei ulos ole tunkemassa. Hyvä niin, nehän ovat tottuneet sisäkissoiksi ja tykkäävät leikkiä ja painia keskenään sisällä.
 
Uusi raapimimispuu.
Kissojen kannalta mullistava tapahtuma oli, kun hankin uuden sohvan. Otin siihen mikrokuitupäällysteen, josta oli hyviä kokemuksia vanhempien sohvakalustosta. Vuosien varrella kissat eivät ole saaneet mitää jälkiä aikaiseksi sohvaan. Lisäksi mikrokuitu hylkii likaa.
 
Kovasti Pilli on yrittänyt repiä sohvaa, mutta olen ollut äimän käkenä itsekin, kun mitään jälkeä ei sohvassa näy. Sohvaa ostaessani varmistin myös, että sohvan alle ei pääse, eikä myöskään taakse. Näin vältytään kissainvaasiolta sohvan sisällä. :D
 
Ostin eilen korkean raapimispuun, lähinnä Pillin tarpeisiin. Se kun ei suostu ikinä kynsienleikkausoperaatioon, niin se tykkää raapia enemmän kynsiään. Laitoin raapimispuun strategisesti nojatuolin taakse nurkkaan. Näin yritän välttää jatkossa nojatuolin raapimisen. Ainakin nyt äkkiseltään ratkaisu toimii hyvin. Pilli otti puun alustan saman tien lepopaikakseen. Kuvasta Pilliä tosin ei helposti löydä. :D







3 kommenttia:

  1. Ihana tuo lepohetki kuva, halailevat siinä niin söpösti. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi ja kivoja kissoja :) Oma blogini löytyy osoitteesta http://akkapentu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos positiivisesta palautteesta! :)

    VastaaPoista