lauantai 18. kesäkuuta 2016

Pulla karkumatkalla

Minä ja Pilli.

Viime viikonloppuna olimme jälleen mökillä, ja ohjelmaan kuului tietty myös kissojen ulkoiluttaminen valjaissa. Heti alkuun kävi selväksi, että Pulla ei ollut halukas menemään ulos. Se jäi vain ihmettelemään ulko-ovelle ja se piti sitten sylissä viedä pihalle. Jossa se jälleen jäi istua tönöttämään paikalleen. :)

Pilli sen sijaan oli hyvin innokas, kuten ensimmäisellä ulkoilukerralla kaksi viikkoa aikaisemmin. Pilli olisi selvästi halunnut jopa vapaaksi. :)

Kävi sitten niin, että Pulla tepasteli jostain hankalasta paikasta, ja jouduin päästämään hetkeksi irti valjaista. No, ei Pulla tarvinnut kuin sekunnin, kun se jo ampaisi matkoihinsa. Sekä minä, että äitini yritti jalallaan astua valjaiden päälle, mutta kumpikin oltiin liian hitaita.

Pulla juoksi huutaen mökkitietä pitkin saunalle, jossa se piiloutui pitkään kasvustoon. Sieltä sain sen kiinni, kun ensin juttelin rauhoittavasti. Se alkoi heti kehräämään tyytyväisenä, kun otin sen syliini turvaan. :)

Pulla oli hyvin rauhallinen aina eteiseen asti. Kun suljin ulko-oven, se kirjaimellisesti kiipeili seinille, ensin oikealle, josta ponnisti vasempaan seinään melkein katonrajaan asti. Kun kissa laskeutui alas, rauhoittelin sitä, ja päästin sisälle. :D

Eli summa summarum, Pillistä tulisi ulkokissa, mutta Pullasta ei todellakaan. En kuitenkaan aio kumpaakaan päästää vapaaksi mökillä. Pullaa ei tietenkään ulkoilu kiinnostanut enää suuren draaman jälkeen. Pilli sen sijaan huusi pihalle ja livahtikin ainakin kerran eteiseen asti.

Mielenkiintoinen kesä tulossa. :)1 kommentti:

  1. No hui! Onneksi ei sen pidempi karkureissu ollut kuitenkaan kyseessä.

    VastaaPoista