sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Iso rotta ja pieni hiiri

Pilli ja valkoinen hiiri.
Pillin lempilelu on valkoinen hiiri. Useamman kerran Pilli on tunkenut sen jääkaapin alle, josta olen hiiren joutunut kaivamaan esille. Pillillä on myös musta hiiri, täsmälleen samanlainen rapiseva hiiri, mutta eri värinen. Sillä Pilli ei juurikaan tykkää leikkiä muulloin kuin valkoisen hiiren ollessa kadoksissa.

Pulla ja iso rotta.
Valkoinen hiiri oli hiljattain pitempään hukassa ja voi sitä riemua, kun löysin sen jääkaapin alta. Pilli oli tosi innoissaan ja maukui kovalla äänellä, kun näki vanhan kaverinsa. :) Mustaa hiirtä Pilli ei juurikaan nouda.

Pulla sen sijaan pitää palloista, kuten olen aiemmin kertonut.  Vähän aikaa sitten ostin kissoille ison valkoisen lelurotan. Siitä Pulla tykkää. Rotta onkin laadukas, kovakaan kyyti ei ole aiheuttanut repeämiä tai hännän irtoamista, joka on usein hiirilelujen ongelma.

Sohvaongelman ratkaisin väliaikaisesti siten, että otin sohvasta jalat pois. :) Se oli ainoa varma tapa estää kissojen pesiytyminen sohvan sisälle pohjan kautta.

Varmaankin kevään aikana hankin uuden sohvan ja materiaali tietty pitää katsoa tarkkaan. Ohutta, helposti kynsittävää kangasta ei saa olla sohvan pohjassa tai takana.
Kevääseen kuuluu myös kisujen tutustuttaminen valjaisiin. Pitää hankkia toiset valjaat, jotta saa molemmat yhtä aikaa mökillä pihalle. Silloin tosin tarvitaan toinenkin ulkoiluttaja, koska muuten piuhat menevät takuuvarmasti umpisolmuun. :)2 kommenttia:

  1. Voi sitä iloa, kun se kadoksissa ollut lelu taas löytyy! Joskus teen leluille myös leikkikadottamisia, eli laitan lelut kaappiin, ja kun otan ne sieltä taas joskus esiin, on kissat aivan innoissaan "uusista" leluista :D

    VastaaPoista