sunnuntai 30. elokuuta 2015

Veijarit keppostelemassa

Nokosilla kiipeilypuussa.
Pilli on osoittautunut varsinaiseksi veijariksi. Se on aina ensimmäisenä menossa kiellettyihin paikkoihin, kuten vaatekomeroon.

Molemmat kissat tykkäävät olla nykyään sylissä. Pulla tosin pitää ottaa syliin, Pilli tulee itse. Kovin kauan ne eivät sylissä viihdy, koska lähtevät toisen perässä juoksemaan.

Koska Pilli on selkeästi vilkkaampi ja tutkijaluonne, niin todennäköisesti juuri Pilli on useasti kaatanut paperikorin sekä pari huonekasviani. Myös vessapaperirulla on rullattu auki pari kertaa, ei tosin onneksi silputtu. :) Vessaharjalla tykkäävät molemmat leikkiä, yleensä teline löytyy eripuolelta pönttöä kuin harja.

Pilli siivousämpärissä.
Ensimmäinen imurointi oli klassista kissakäyttäytymistä, eli heti pakoon. Lattian luuttuaminen tietty onkin tosi hauskaa Pillin mielestä, ja moppia pitääkin koko ajan jahdata. Pulla tarkkaili kauempaa.

Tällä viikolla Pilli hyppäsi ensimmäistä kertaa tiskipöydälle. Pulla ei ole vielä hypännyt, vaikka se tykkää lelujen perässä kyllä hyppiä korkeallekin. Pilli taas tykkää enemmän kiipeillä.

Pulla lavuaarissa.
Pennut ovat nyt tavanneet vanhempieni kissan Mirrin kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta oli Tampereella ja mökillä oltiin kaksi viikkoa sitten. Mirri näyttää hyväksyvät pennut, vaikka näyttääkin vähän aggressiivisemmin varoittavan liian rohkeasta lähestymisestä näyttämällä käpälää ja sähisemällä. 

Pennutkin ovat sähisseet, mutta mitään konfliktia ei ole sattunut. Varovaista tarkkailua puolin ja toisin. Jos satutaan nokikkain, niin haistellaan kyllä rauhassa, eikä heti aleta sähisemään.
Pulla ja vessaharja.
Me ei tehty mitään...

2 kommenttia:

  1. On ne kyllä niin herttaisia... Ei varmaan yhtään tylsää hetkeä oo noiden seurassa. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, ei todellakaan ole tylsää. Uusin villitys tuntuu olevan mun vaatteiden piilotus sängyn alle. :)

    VastaaPoista