maanantai 21. syyskuuta 2015

Leluja noutavat sohvan valtaajat

Mökillä keinutuolissa.
Pilli ja Pulla tuntuvat jatkavan siitä, mihin Pörri-vainaa jäi. Kirjoitin 6.12.14 siitä, kun Pörri tunkeutui sisälle olohuoneen sohvaan ja minä yritin jos jonkinlaista estääkseni sen. No, nyt pikkukisut (lähinnä Pilli) tekivät saman. Kissat olivat tehneet sohvan taakse kankaaseen reiän, josta oli mukava kömpiä sohvan sisään ja repimään sen sisuksia. 

Onneksi pehmusteiden repiminen oli vain vähäistä, mutta aiheutti sen, että kissat tulivat sohvan sisältä kuorrutettuna vaahtomuovin murusilla. Tietty kun kissat nuolevat itseään, niin samalla nuo muruset menevät elimistöön. 

Eli minun piti siis taipata sohvan takana olevat aukot ruskealla pakkausteipillä, ja tällä kertaa paljon laajemmin kuin aiemmin. Pieni teippaus ei nimittäin pitänyt sohvaterroristeja kaukana. Nyt teippaus tuntuu pitävän. :)

Sekä Pilli että Pulla ovat noutajakissoja. Hauskaa on se, että Pilli noutaa leluhiirtä ja Pulla pientä pehmopalloa. Pilli jaksaa noutaa hiirtä varmaan 10 kertaa putkeen, eikä tunnu ikinä kyllästyvän. :) Samaahan teki myös Pörri. Jännä, että meillä ei muut kissat ole ikinä leluja noutaneet. Tietty siihen vaikuttaa sekin, kun leikitän niitä aika paljon. :)


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuolla ois sulle haaste http://abyangel.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-haaste.html

   Poista
 2. Saitpa hienon kuvan pikku riiviöistä. Olivat sentään vähän aikaa paikallaan ;D

  VastaaPoista
 3. Hauska kuulla, että on muitakin noutavia kissoja kuin meidän Martta!:)

  VastaaPoista
 4. Hauska kuulla, että on muitakin noutavia kissoja kuin meidän Martta!:)

  VastaaPoista