torstai 18. syyskuuta 2014

Pörri vs. raatokärpänen

Eilen ikkunasta pörräsi sisään raatokärpänen, joka tietty herätti Pörrin huomion. Kova maukuminen ja käkätys kävi, kun Pörri ihmetteli ja jahtasi kärpästä.

Onneksi kärpänen ei pitänyt meteliä yöllä, kun oli pimeää. Mutta aamulla sama show jatkui taas. Päätinkin, että kärpänen on nitistettävä, muuten Pörri hajottaa kärpäsjahdin ohessa puoli asuntoa. Löin kärpästä sanomalehdellä, kun kärpänen oli laskeutunut ikkunakaihtimelle. Siitä se tipahti lattialle ja Pörri tietty hyppäsi perään ja söi sen saman tien.

Huvittavaa oli, että heti sen jälkeen Pörri ihmetteli, että mihin se kärpänen meni. Katseli ihmeissään ikkunaa. Mä sanoin sille, että sää söit sen just, ei se siellä enää ole. :)

Pörri tunki taas tänään päätään tuuletusikkunan raosta. Olin onneksi paikalla, joten päätä enempää Pörri ei saanut ulkoistettua. :) Mulla on subbari estämässä ikkunan avautumisen, mutta olin asennushommissa siirtänyt sitä ja niin pääsi ikkuna avautumaan vähän liikaa. Mitään hakaa tms. mun ikkunoissa ei ole.

Pörri sai kiinni myös aika ison perhosen eilen. Ihmettelin, että millä se leikkii, ja kun katsoin tarkemmin, niin harmaasiipinen perhonenhan se oli. Jouduin lopettamaan senkin Pörrin puolesta, kun se vaan leikki sillä. Tyypillistä kissalta. :)

Tässä videossa Pörri ihmettelee kärpästä kylppärin katossa. Kuvaajakin vilahtaa peilissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti