sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kissavideosta nettihitti

 

 
Pörri kiipeilypuussa.
 
Äitini kissan Mirrin videosta on tullut nettihitti. Kuukauden aikana se on saanut yhteensä n. 1,5 miljoonaa katsojaa, kopiot mukaan lukien. Tämä video oli YouTube-kanavallani yli kolme vuotta, eikä sillä ollut kuin muutama sata katsojaa. Sitten yhtäkkiä repesi, ja yksi kopio sai muutamassa päivässä 500 000 katsojaa.
 
Videon voi  käydä katomassa  täältä: https://www.youtube.com/watch?v=N6f2tNUBCAE
 
Se on saanut paljon katsojia ympäri maailmaa, mm. Kanadan Global Newsin Peter Anthony Holder esitti klipin tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=vOrHhixrvp8.
 

Kissa-selfie.

Mirri on nykyään 5-vuotias. Mä kyllä sanoin sille, että se on nettijulkkis nykyään, mutta ei se oikein tainnut tajuta sitä. :)
 
Sitten omaan kissaan. Pörri aiheutti mulle ylimääräisiä sydänpysähdyksiä tässä eräänä päivänä. Lueskelin kaikessa rauhassa lehteä nojatuolissani, ja vilkaisin Pörriä, joka oli haistelemassa raitista ilmaa tuuletusikkunan raosta. En sen kummemmin kiinnittänyt asiaan huomiota.
 
Kun toisen kerran vilkaisin, kissasta ei näkynyt enää kuin häntä ja takakäpälä. Hyppäsin ylös tuolista ja otin hännästä kiinni. Sitten sain kissasta tukevamman otteen ja vedin sen takaisin sisälle. Asun siis kolmannessa kerroksessa ja Pörri oli menossa ikkunalaudalle. :)
 
Sen jälkeen en ole jättänyt ikkunaa auki, kun olen itse poissa kotoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti