lauantai 26. heinäkuuta 2014

Pörrin kesäloma

Mökin rauhassa.

Kiipeilyä oikeaan puuhun.
Pörri pääsi pariksi viikoksi mökille luonnon helmaan. Ekan viikon kesälomastani mäkin vietin mökillä, mutta Lapin patikointireissulle en Pörriä ottanut.

Pörrillä oli mökillä tosi hauskaa. Mirrin kanssa niistä tuli tosi hyvät kaverit. Välillä sylipainia ja välillä ajetaan toista takaa. Huomasin, että kissat leikkivät myös vuorenvalloitusta. Mirri oli kamarin pöydällä ja Pörri juoksi keittiöstä käpälöimään Mirriä. Sitten Pörri juoksi taas keittiöön ja sama uudestaan. :D

Muutenkin kissat ravasivat edestakaisin, myös keskellä yötä. Aamuyöstä olikin pakko laittaa molemmat kissat pois kamarista ja ovi kiinni.

Pörri oli hyvin kiinnostunut apiloita pölyttämässä olleista kimalaista. Vedin sen pois ja sanoin tiukasti. ei. Toivottavasti se muistaa sen sitten ensi kesänä, jolloin se pääsee ainakin kokeilemaan vapaana olemista.


Kylpyammeessa molemmat.
Nyt kovilla helteillä Pörrikin on selvästi passiivisempi kuin normaalisti. Se kyllä syö ja juo normaalisti, mutta ei leiki paljon. Tosin jos isohätä on tehty laatikkoon, niin silloin hepulikohtaus on taattu myös helteellä. :D


Ilmanvaihdon takia olen pitänyt makkarin ovea auki ja Pörrikin on tietty ollut siitä tyytyväinen, kun se ei normaalisti öisin makkariin pääse. Totta kai yhtenä aamuna sitten löysin leluhiiren tyynyni vierestä ensimmäisenä silmät avattuani. :)
Löysin leluhiiren tässä yhtenä päivänä myös hiekkalaatikosta. :D Se on hyvä, että Pörri huolehtii myös lelujen tarpeista, kun välillä niitä viedään ruokakippoon, välillä laatikolle ja välillä nukkumaan sänkyyn. .)

Reporankana raskaan loman jälkeen.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti