torstai 19. kesäkuuta 2014

Ronkeli syömäri

Patterin päällä käpälät oikosenaan.
Pörri on kasvanut todella paljon huhtikuun lopun leikkauksen jälkeen. Kasvu johtuu myös siitä, että se on syönyt selkeästi enemmän kuivamuonaa. Tämä olikin odotettavissa leikatulla kissalla.

Kissojen perisynti, eli ronkeli ruokailu, on jälleen iskenyt Pörriin. Se on aina tykännyt Latzin juniori-märkäruoasta, mutta kaikki Latzin safkat eivät kelpaa. Nimittäin kala- ja lihalajitelmat jää suurimmaksi osaksi syömättä. Se syö vaan mehukkaat kastikkeella kuorrutetut palat, ja kuivat palat jää kuppiin. Pidän niitä vuorokauden ruokakupissa ja sitten roskiin.

Iso kissa jo.
Odottaessaan muuta ruokaa, Pörri ahmii Perfect Fit -kuivamuonaa. Pörri on itse asiassa aina syönyt mitä tahansa kuivamuonaa. Märkäruoasta Latz Sensations menee hotkimalla. Tuntuu tällä hetkellä siltä, että sitä se syö varmaankin loppuikänsä. :)

Ostin Pörrille todella mieluisan lelun, eräänlaisen laserlelun. Se heijastaa kalan kuvan seinälle tai lattialle. Pörri maukuu jo innoissaan heti kun näkee lelun. Ja kyllä se jaksaakin juosta sen perässä. :)

Nyt juhannuksena menemme Pörrin kanssa mökille. Äitini kertoi, että jostain on vintille ilmaantunut näädän pentuja, ja niitä Mirri onkin jo päässyt ihmettelemään. Mielenkiintoista on, miten ne saa pois talosta. No, kun hiiret loppuu, niin ne varmaan siirtyy muihin maisemiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti