lauantai 10. toukokuuta 2014

Pörri mökillä

Ulkoilemassa
Oltiin Pörrin kanssa mökillä viime viikonloppuna. Se oli heti kuin kotonaan, ja sitä kyllä hämmästelin. Ensin se tietty kävi kaikki nurkat läpi, mutta missään vaiheessa se ei mennyt mihinkään piiloon, kuten olin ennakoinut.

Pihalla käytiin valjaissa muutaman kerran. Siellä oli myös Mirri kaverina, tosin ihan eri suuntaan ne ulkona menivät. Kissathan eivät ole mitään laumaeläimiä. :)

Mirrin kanssa haistelemassa
Ensi kerralla Pörri saa mennä vintille ihmettelemään. Ekalla kerralla en sitä viitsinyt sinne päästää, koska siellä on vähän liikaa piilopaikkoja. Kuitenkin kotiin pitäisi yleensä lähteä sunnuntai-iltana, ja kissa olisi hyvä saada mukaan. :)

Pörrin leikkausarpi parani hyvin. Kauluri oli sillä neljä päivää, mutta sen jälkeen Pörri sai siitä tarpeekseen. Oli aikamoista meininkiä, kun otin kaulurin pois. Kissa juoksi hulluna ympäri kämppää ja leikki kaikella mahdollisella. Pörriä selvästi helpotti päästä kaulurista eroon. :)

Mökkireissulla (viikko leikkauksen jälkeen) oli pieni rupi ilmestynyt leikkaushaavaan. Se parani nopeasti, eikä siitä enää osaisi edes sanoa onko leikattu, jos ei tietäisi.

Laitan tähän lisäksi eilen ottamani kuvan, jossa Pörri tunki itsensä mun villasukkaani. :D

Mitäs täältä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti