sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sterilisaatio tehty


Pörri leikattiin perjantaina. Pikku-pörriäisiä ei siis ole luvassa. Mitään ongelmia ei ollut. Pörri oli hieman sekavan oloinen ekana iltana, mutta nopeasti alkoi kuitenkin piristymään, kun sai ruokaa pitkästä aikaa. Sehän oli ilman ateriaa yhteensä melkein vuorokauden, eläinlääkärillä sille oltiin tarjottu ruokaa, mutta ei ollut maistunut. Pörri onnistui avaamaan kaulurin jo kotimatkalla kuljetuskopissa. Myöhemmin samana iltana Pörri onnistui irrottamaan sen kokonaan ja alkoi hetken päästä nuolla vatsaansa. Mä sitten aikamoisen väännön jälkeen onnistuin laittamaan kaulurin takaisin ja siinä se on onneksi siitä asti pysynyt. :) Mirrillä kuulemma kauluri pysyi aikanaan vain ekan yön, eikä se ollut haavaa repinyt. 


Otin juuri äsken haavalapun pois ja hyvältä haava näyttää. Olen antanut parina aamuna tulehduskipulääkettä ruoan kanssa, mutta se ilmeisesti maistuu pahalta, koska ruoka on jäänyt osaksi syömättä. 

Kauluria pitäisi pitää 7-10 päivää, mutta luulen, että jos haava on parantunut hyvin, otan kaulurin jo aiemmin pois. Ensi perjantaina meidän pitäisi mennä mökille ekaa kertaa. Tietty jos haava ei ole kunnolla parantunut, niin reissu jää toiseen kertaan.

Äsken Pörri yritti hypätä pöydälle kaulurinsa kanssa ja onnistui samalla tiputtamaan kelloradioni lattialle. Kissa tietty juoksi vauhdilla pakoon. :) Kelloradio ei tästä toipunut, siihen ei tule enää mitään eloa. Mutta pääasia, että ei osunut Pörriin. :) Ohessa pari kuvaa toipilaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti