lauantai 22. helmikuuta 2014

Vesileikkejä ja vahinkoja

Pörri on innostunut kastelemaan päätään juoksevan vesihanan alla. Nykyään lähes joka aamu ja ilta se "pesee" päänsä samalla kun leikkii veden kanssa. :) Sitten ravistelee päätään.

Jätin jo aikaa sitten Pörrin ruokavaliosta maidon pois, mutta niitä vahinkoja sattuu edelleen. Eli pieniä kikkareita löytyy silloin tällöin olohuoneen lattialta. Onneksi ei matolta tai sohvalta. Täytyy varmaan ottaa eläinlääkärin kanssa puheeksi.

Kysymys ei ole mistään protestoinnista, koska Pörri on tehnyt niitä myös minun ollessani kotona, esim. leikkimisen yhteydessä. Vaikuttaisi siis "vahinkolaukauksilta", mutta kun kakka on muuten ihan normaalia, ei siis löysää. Myöskin nämä vahingot ovat pieniä, kiinteitä palloja.

Yhtenä yönä, kun kävin vessassa, otin Pörrin syliini ja juttelin, että onpas sulla hiekkaa selässä. Sitten aamulla kunnolla herättyäni mietin, että hetkinen, hiekkaa selässä? Ilmeisesti Pörrillä on ollut todella hauskaa hiekkalaatikolla! :D

Soitin eläinlääkärille jutellakseni steriloinnista.Kertoivat, että ovat leikanneet jo 6 kk ikäisiä kissoja. Olennaista on paino, pitää olla vähintään 2 - 2,5 kg painoinen. Pörri on nyt 7 kk ja painokin on vaatimusten mukainen.

Eläinlääkärin/hoitajan mukaan toipumisajaksi riittää pari päivää, tosin viikkoon ei saisi kaulurin kanssa riehua. Homma hoituu esim. niin, että vien Pörrin aamulla leikattavaksi, ja haen töistä tullessani kotiin.

Täytyy katsoa kalenterista sopiva ajankohta leikkaukselle. Turhaan sitä ensimmäistä kiima-aikaa ja mouruamista odottelee. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti