sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valjaiden opettelua

Sohvalla huilaamassa.
Olen totuttanut Pörriä valjaisiin pari kertaa. Tänään vein Pörrin valjaissa parvekkeelle, ja ihan hyvin se tuntui niissä viihtyvän. Pukemisvaiheessa Pörri tosin ei meinannut pysyä paikoillaan, mutta kun jutteli rauhoittavasti, niin ei se vastaan pistänyt.

Keväällä sitten käydään pihalla kokeilemassa ja sitten myöhemmin mökillä ihan vapaana. Pörri on nykyään niin hyvä kaveri Mirrin kanssa (painivat viime viikonloppuna keskenään), että niillä on varmasti hauskaa luonnon helmassa. Pörrin emo oli kova hiirikissa, joten ehkä se voi opettaa Mirrille, että niitä hiiriä voi myös syödä. Mirri kun nappaa kyllä hiiriä, mutta vain leikkii niillä, ennen kuin lopettaa ne.

Pörri kävi kanavarkaissa tässä yhtenä päivänä. Olin ottanut kanat uunista ja laittanut pellin tiskipöydälle. Se oli sitten käynyt syömässä puolikkaan yhdestä koipinuijasta sekä yhden siiven. Kummasti maistui, vaikka ei ole ruoasta ollut hänellä puutetta. :)

Pörri on oppinut yhden kissojen perusominaisuuksista, eli sellaisen piilopaikan, josta ihminen ei löydä. Se on kyllä nähty useammankin kissan kanssa, että ihan sama, kuinka pieni kämppä on, aina jostain löytyy kissanmentävä kolo jossain ihme piilossa.

Tällöin tosin omistajalle tulee fiilis, että se on jäänyt johonkin kaappiin. Hmm, jäikö parvekkeen ovi auki? Tai ulko-ovi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti