torstai 9. tammikuuta 2014

Hyvästit kissamaidolle

Pörri katselee lintuja tabletilta.
Päätin lopettaa Whiskasin kissamaidon antamisen Pörrille. Sille tuntui tulevan aina vain enemmän vatsavaivoja. Muuten en sen tuotoksissa mitään ihmeellistä ole huomannut, mutta on se röyhtäillyt, piereskellyt ja päästellyt pieniä vahinkoja lattialle.

Joulupäivänähän Tampereella Pörri oli jättänyt makuuhuoneen oven taakse joululahjan, johon tietty astuin. Kun pääsin takaisin Espooseen, Pörri oli mun sylissä, ja yhtäkkiä siinä olikin kikkare. Housut vaihtoon. Sen jälkeen en ole maitoa antanut, vaikka se onkin hylaa. Eipä sitä Mirrikään ole juonut muuta kuin pienenä.

Huomasin, että Pörri on tosi kiinnostunut eläindokumenteista. Oheisessa kuvassa Pörri katselee Netflixistä brittiläistä lintudokumenttia. Lisäksi Pörri on ollut hyvin kiinnostunut karhunpennuista. :) Pitäisi varmaan perustaa Netflixiin oma profiili Pörrille. Sen voisi laittaa pyörimään kissaa viihdyttämään, jos sillä on tylsää. :)

Muutin muuten blogin taustakuvan tämän väriseksi, kun Pörri tuli käpälöimään juuri sitä, kun katselin eri vaihtoehtoja. Eli nyt on Pörrikin tuonut oman taiteellisen näkemyksensä blogiin.

2 kommenttia: