sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vapaana mökillä!

Takapihalla.
 
Pörri on päässyt muutaman kerran juoksemaan vapaana ulkona mökillä. Olen seurannut sen menemisiä lähes koko ajan. Pörri on juossut innoissaan Mirrin kanssa pihalla häntä melkein paksumpana kuin kissa itse. :)
 
Tietty puuhunkin on pitänyt kiivetä. Yleensä se vain hyppää kiinni puun runkoon,  ja jatkaa alas hypättyään juoksuaan seuraavaan puuhun.  Viime viikonloppuna Pörri kiipesi niin korkealle, että hädin tuskin yletyin ottamaan sen alas.
 

Kiveltä näkee hiiret paremmin.
 

Pörri ei osaa tulla takaperin alas, vaan tulee vauhdilla pää edellä alas. Näin tekee myöskin Mirri, joka ei pahemmin kiipeile puissa. Harjoitteluahan se vaatii. :)
 
Juhannuksena menen viime vuoden tapaan viikoksi mökille. Pörri jää sinne myös toiseksi viikoksi, kun itse menen Saimaalle mökkeilemään ja veneilemään.
 
Positiivista oli, että Pörri itse halusi aina sisälle. Sitä ei tarvinnut jahdata yömyöhään. :) Yritän totuttaa Pörrin siihen,  että se on ainakin aluksi ulkona ainoastaan silloin kun joku sen ihmisistä on myös ulkona. Siten se toivottavasti tottuu tulemaan itse sisälle, kun ketään ei näy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti