lauantai 6. joulukuuta 2014

Terrorismia olohuoneessa

Oikeestaan tää pahvilaatikko on kivempi lelu kuin tuo tunneli.
 
Pörrin pesäpaikka sohvan pohjassa.
 
Pörri aiheutti mulle pari viikkoa sitten ylimääräisen olohuoneprojektin. Se oli löytänyt pienen reiän sohvanpohjasta, ja oli lähtenyt laajentamaan sitä. Yhtenä päivänä ihmettelin sitten, että onko se kissa sohvan alla vai päällä - ei, se oli sohvan sisällä.
 
Tietenkään Pörri ei suostunut kovallakaan äänenpainolla tulemaan ulos uudesta piilopaikastaan.  Eikä sohvan heiluttaminenkaan auttanut. No, kyselin sitten Mustista ja Mirristä apuja, mutta heillä ei ollut ratkaisua tarjolla. Katkerosuihketta löytyi kyllä, ja sillekin oli käyttöä.
 
Pörri nimittäin oli vähän ennen sohvan valloitusta purrut poikki mun WLAN-purkin virtajohdon. Siinä ei ollut onneksi virtaa, katkaisen aina yöksi laitteista virrat. Suihkutin katkerosuihketta siis johtoihin, eikä se ole enää niiden ympärillä pyörinyt.
 
Mutta takaisin sohvaan. Parvekkeelta oli jäänyt yli kissaverkkoa, ja kiinnitin sen lähes kauttaaltaan sohvan pohjaan. Pörri kuitenkin onnistui nopeasti repimään verkkoa auki (olin käyttänyt paremman puutteessa paperinitojaa), ja sitten se kurkisteli taas tyytyväisenä pesästään. Pörri ei meinannut päästä pois kolostaan, koska verkko oli edessä, ja jouduin auttamaan Pörrin ulos kolosta.
 
Olin suihkuttanut katkerosuihketta myös kiinnittämääni verkkoon, mutta sekään ei ollut auttanut. Teippasin sitten reiän umpeen ruskealla pakettiteipillä, jota ei helposti irroitetakaan.Se tepsi, eikä Pörri ole enää yrittänyt kaivautua sohvan sisään. Se tykkää edelleen joskus muuten vaan ryömiä siellä.
 
Hankin netistä sellaisen rapisevan tunnelin sekä vähän lisää lelupalloja, ja kiinnostus sohvaan tuntuukin lopahtaneen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti